Terugroepactie Action Oranje Gezichtstattoos

Geschreven op 23 april 2016

Action is een terugroepactie gestart voor oranje gezichtstattoos omdat deze moeilijk te verwijderen zijn en zodoende de huid kunnen beschadigen.

Action heeft meerdere klachten gekregen over de Oranje Gezichtstattoos die men verkocht voor Koningsdag. Meerdere mensen zouden schaafwonden hebben opgelopen tijdens het verwijderen van deze tattoos. Vanwege deze klachten is Action een terugroepactie gestart. De Oranje Gezichtstattoos van Little Concepts zijn verkocht vanaf 24 maart 2016 onder artikelnummer EAN 8718481190036. U wordt aangeraden om de tattoos niet te gebruiken en terug te brengen naar een Action filiaal. U krijgt dan het aankoopbedrag retour.
Heeft u de tattoos al gebruikt?
Indien u deze tattoo onverhoopt toch heeft gebruikt, wordt u geadviseerd de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen. U dient de tattoo te verwijderen met wondalcohol of babyolie. Bevochtig de tattoo met wondalcohol of babyolie, wacht 10 seconden en wrijf de tattoo met een watje weg..

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Action via telefoonnummer: 0228-565656.

Meer informatie:
Persbericht Action
Overzicht terugroepacties Action