Terugroepactie Renault Espace V

Geschreven op 23 mei 2016

Autofabrikant Renault is een terugroepactie gestart voor de Renault Espace V vanwege het ontbreken van een primerlaag bij het glazen dak.

Uit onderzoek is gebleken dat de glazen dakpanelen verlijmd kunnen zijn zonder het gebruik van een primerlaag. Als gevolg hiervan kunnen de beweegbare dakpanelen of vaste ruit Loskomen. Vanwege dit veiligheidsprobleem is Renault een terugroepactie gestart.

Hoe wordt het probleem hersteld?
Als uw Renault betrokken is bij deze actie zal Renault u een brief sturen. In deze brief wordt de eigenaar verzocht een afspraak te maken met een merkdealer. Deze zal de verlijming met een primerlaag van de glazen dakpanelen controleren en de dakpanelen indien nodig vervangen.

Hoe weet ik of mijn voertuig betrokken is bij deze terugroepactie?
Over het algemeen geeft de autofabrikant weinig tot geen details over de betrokken types, uitvoeringen en bouwjaren. Daarnaast heeft een terugroepactie vaak betrekking op een kleine selectie voertuigen. U kunt het beste uw kenteken controleren via Ovi RDW. U kunt hier alle openstaande terugroepacties van uw voertuig terug vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 0800-0303.

Meer informatie:
Terugroepregister RDW
Overzicht terugroepacties Renault