Terugroepactie Mitsubishi Space Star

Geschreven op 23 oktober 2017

Autofabrikant Mitsubishi is een terugroepactie gestart voor de Mitsubishi ASX vanwege een probleem met de ruitenwissermotor.

Uit onderzoek is gebleken dat de ruitenwissermotor mogelijk niet waterdicht is. Hierdoor kan water de ruitenwissermotor binnendringen en als gevolg daarvan kan corrosie ontstaan. De ruitenwisserinstallatie kan uitvallen. Hierdoor kan het zicht van de bestuurder verminderd worden. Vanwege dit veiligheidsprobleem is Mitsubishi een terugroepactie gestart.

Hoe wordt het probleem hersteld?
Als uw Mitsubishi betrokken is bij deze actie zal Mitsubishi u een brief sturen. In deze brief wordt de eigenaar verzocht een afspraak te maken met een merkdealer. Deze zal de ruitenwissermotor vervangen.

Hoe weet ik of mijn voertuig betrokken is bij deze terugroepactie?
Over het algemeen geeft de autofabrikant weinig tot geen details over de betrokken types, uitvoeringen en bouwjaren. Daarnaast heeft een terugroepactie vaak betrekking op een kleine selectie voertuigen. U kunt het beste uw kenteken controleren via Ovi RDW. U kunt hier alle openstaande terugroepacties van uw voertuig terug vinden.

Meer informatie:
Terugroepregister RDW
Overzicht terugroepacties Mitsubishi